Wij zijn verhuisd!

verhuisd-uitgelichte-afbeelding

Vorige week zaterdag was het eindelijk zo ver. Na ons nieuwbouwhuis gekocht te hebben en de sleutel te hebben gekregen, konden we ein-de-lijk verhuizen. Het inpakken was nog best stressen, want als je mij op Instagram volgt heb je al gezien dat ik de week voor onze verhuizing de griep had. Het inpakken kwam dus op de laatste twee dagen (en een deel van zaterdagochtend!) aan. Gelukkig hebben we het alsnog op tijd gehaald.

verhuisd-verhuisdozen

Uiteindelijk moesten we drie keer heen en weer rijden om alles over te kunnen brengen. Gelukkig kregen mijn vriend en ik die zaterdag hulp van mijn schoonvader en schoonzusje met het sjouwen. Super lief!

verhuisd-bus

Voor sluitingstijd renden we nog snel naar de winkel om een internetkabel te halen, zodat we het internet diezelfde avond nog aan konden sluiten. Home is where the wifi is, haha. 😉

Het eerste nachtje slapen was ontzettend leuk! Ik moest wel even wennen, want het was een super drukke dag en het stormde die nacht, waardoor alles natuurlijk anders klonk dan we gewend waren. Ik was voor mijn doen dus nog best veel wakker. De nachten erna waren gelukkig echt heerlijk en ik moet me nog steeds met moeite het bed uit slepen, haha.

verhuisd-bed

We hebben nog niet alles uitgepakt, maar we zijn gelukkig al een heel eind gekomen! De komende dagen zullen we proberen om de laatste dozen uit te pakken, zodat we lekker kunnen genieten van het huis en we voor kerst nog klaar zijn. Overigens komt er vandaag nog iemand langs om het internet boven te regelen, want we hebben eigenlijk alleen beneden in de huiskamer bereik. Oeps! Ik kan niet wachten om in ons ‘kantoortje’ te gaan bloggen!

Uploadschema

Het was in ieder geval ontzettend druk en de drukte is nog niet helemaal voorbij. Om deze reden zijn de artikelen niet zoals gepland online gekomen. Sorry hiervoor! Als alles is afgerond, zullen de artikelen weer volgens het normale schema verschijnen, dat beloof ik. :) En voor 2017 zitten er ook nog een boel leuke dingen aan te komen. Stay tuned!

Heel veel liefs Eveline

Dit wil je vast ook lezen

6 reacties

    • Hihi ja het was lang wachten, maar het was het waard. Dank je wel voor je lieve woorden! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *