Over mij

Mijn naam is Eveline en leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Naast mijn fulltime job als content creator werk ik sinds januari 2016 met ontzettend veel liefde en plezier aan evelinefleur.nl. Schrijven heeft altijd al een speciaal plekje in mijn hart gehad en dat ik dit nu ook voor mijn eigen website kan doen, maakt me ontzettend gelukkig.

Onderwerpen als lifestyle, fashionnagellak en health komen aan bod, afgewisseld met persoonlijke artikelen. Af en toe zit daar ook een samenwerking bij en dat vind ik natuurlijk super leuk. Ik zet altijd eerlijk onderaan een artikel als het een samenwerking betreft en het zal mijn mening niet beïnvloeden. Ik neem alleen samenwerkingen aan die bij mijn blog (en dus bij jullie) passen en probeer deze artikelen zo leuk mogelijk voor jullie te maken.

Ik hoop dat je veel plezier beleeft aan het lezen van mijn blog. Ik schrijf mijn artikelen met veel liefde en plezier en ik vind het dan ook super leuk om jullie reacties te lezen. Maar zelfs als je een stille lezer bent waardeer ik je gesnuffel.

Samenwerken?

Bent u hier namens een bedrijf, webshop of merk? Neem dan een kijkje bij mijn samenwerkingen. Evelinefleur.nl heeft sinds de start al mooie samenwerkingen mogen doen. Als u denkt dat uw bedrijf, webshop of merk bij mijn blog en lezers past, neem dan vooral even contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Heel veel liefs,
Eveline

strikje-roze